Forside

Lidt om mig

Mine katte

 Killinger
 Om skovkatten Links Kontakt Gæstebog

 

                        Her på siden kan du læse mere om mine katte og kigge i deres foto album.

 

 

Silverheart's Candy

s/h skovkat (kastrat), f. 27. april 2003.

Candy er en utrolig dejlig og ukompliceret kat med oceaner af charme, selvtillid og lækkert hår. Hun er dame med stort D, er utrolig sød og omsorgsfuld overfor andre katte og mennesker, men har også et veludviklet talent for at lave fis og ballade.

Stamtavle

Fotoalbum

Udstillingsresultater

Miauw von Friberg

sort makreltabby m. hvid skovkat (kastrat), f. 12. januar 2005.

Miauw flyttede ind i april 2005 og har fra dag 1 virket som om hun altid har været her. Hun er en dejlig kælepotte, ufattelig  charmerende og helt igennem "mors pige". Ligesom Candy er hun sød og omsorgsfuld, men samtidig en pige med krudt i og nærmest uhyggelig opfindsom når det kommer til at sætte "gang i den".

Stamtavle

Fotoalbum

Udstillingsresultater

Valentino ("Tino")

s/h huskat (kastrat), 21. september 2000 - 20. august 2009.

Jeg måtte med tungt og grædende hjerte sige det sidste farvel til min krammebamse Tino den 20. august på grund af kræft. Han har stadig en plads her på siden - og i min bevidsthed og hjerte, fordi Tino var noget helt specielt både for kattene og jeg. Selvom savnet og tabet hos os er stort, så smiler jeg lidt ved tanken om Tino, der glad futter rundt sammen med andre savnede venner ved regnbuenbroen..

Fotoalbum

Cattitude Aonghus

sort makreltabby m. hvid skovkat (kastrat), f. 11. juli 2006.

"Angus" er fra Miauws (og mit) første kuld og det var slet ikke meningen at han skulle blive hjemme, da jeg allerede havde besluttet mig for at beholde 2 tøser fra kuldet. Men det gik efterhånden op for mig, at jeg slet ikke kunne undvære min kælne "bulldozer".

Stamtavle

Fotoalbum

Udstillingsresultater

 

Cattitude Eithne

sort makreltabby skovkat (kastrat), f. 11. juli 2006.

"Enya" er også fra Miauws (og mit) første kuld og hun gjorde mig hurtigt opmærksom på, at hun meget gerne ville blive hjemme. Fra hun slog øjnene op, har hun skruet op for charmen og er en rigtig kælepotte. Hun er en cutiepie at se på, men indeholder også en vildbasse der med raketfart kan fræse rundt i stuerne og sætte fut i drengene. 

Enya er nu også kastrat og er i fuld gang med at spise sig til voksen kastrat størrelse - Tino er meget stolt!

Stamtavle

Fotoalbum

Udstillingsresultater

 

 

Cattitude Brígh

sort makreltabby skovkat, (kastrat) f. 11. juli 2006.

"Bree" er også fra Miauws (og mit) første kuld. Hun er en kraftigt bygget pige med poter som en bamsebjørn, men indeni gemmer sig en lille kælen teddybjørn,  som foretrækker at putte stille og roligt, så hun er knapt så voldsom og udfarende som sin søster. Til gengæld er hun utrolig kreativ når det handler om at finde på nye narrestreger - men oftest er det brormand og Enya, der noget ufortjent får skylden, fordi Bree er ekspert til at befinde mile vidt fra "gerningsstedet" og se helt uskyldig ud. 

Stamtavle

Fotoalbum

Udstillingsresultater

 

 

Cattitude Lughaidh

sort makreltabby m. hvid skovkat (kastrat), f. 11. juli 2006.

"Louie" er en stor og kærlig - men også lidt forsigtig dreng. Han går ganske vist ikke af vejen for en god omgang fræs eller "brydekamp" med bror eller søstre, men er alligevel ikke helt så "tromlende" som bror Aonghus. Lughaidh nyder at ligge for sig selv og "filosofere" over livet, men elsker også at putte med en eller flere af de andre katte - og kan han få tante Candy til vaske sig er han i den 7. himmel. Når han så mener det er tid til kæl kommer han galoperende og gør højlydt opmærksom på det. 

Stamtavle

Fotoalbum

Udstillingsresultater

 

 

Tilbage til toppen